Rytas Jurgelis

Portreto autorius Paulius Gvildys.


Tel.: +370 64864796
El. paštas: rytas.jurgelis@gmail.com

Apie autorių

Gimė 1961 m. Šiauliuose.
1980 - 1985 m. dailės pedagogikos studijos Šiaulių pedagoginiame institute.
1985 m pradeda dalyvauti parodose.
1995 m. Lietuvos dailininkų sąjungos narys.

Bibliografija. Video. Straipsniai.

Naujausios personalinės parodos :
2019 m. paroda „Ribos“ Antano Mončio Namuose-muziejuje, Palangoje.
2018 m. paroda „Šalia tylos“ Pamėnkalnio galerijoje, Vilniuje.
2017 m. paroda „Balta upė“ Nacionalinio M.K.Čiurlionio muziejaus Paveikslų galerijoje.
2014 m. paroda “Uždangos” Molėtų dailės galerija.
2012 m. paroda “Baltas Kelias” Deimantų muziejuje, Vilniuje.
2011 m. paroda “Už kažkelinto posūkio” A. Savicko paveikslų galerijoje, Vilniuje.

http://www.ryto.projektas.lt 
https://vimeo.com/15508341
https://hurdahurda.livejournal.com/18060.html
http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2017-03-27-upes-sargyboje-potvyniai-ir-atoslugiai-ryto-jurgelio-tapyboje/157314
http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2011-08-31-julius-keleras-uz-kazkelinto-posukio/67985
http://www.ve.lt/?rub=1065924826&data=2004-05-14&id=1084465533